Kronløbsøen

Nordhavn

Samarbejdspartner

PensionDanmark, Nordkranen Ejendomsudviklingsselskab og By & Havn

Analyse, research & strategi / visuel identitet / website / virtual reality / interaktivt område- og boligvælger / brochure / plantegninger / interiørstyling / 3D-visualisering / solanimation / køkkenkonfigurator / showroom / online & offline grafik / 3D animationer / 360-graders video

Placering

København, Danmark

Bringing a new island to life

Kronløbsøen er et prestigeprojekt uden dansk modstykke.

Nordkranen Ejendomsudviklingsselskab, By og Havn og PensionDanmark har skabt en helt ny og kunstig ø, der rejser sig midt i Nordhavn. Den har 360-graders vandudsigt, 233 luksuslejligheder og ligger i hjertet af København.

We add dimension to make doubt disappear

Fra starten, som specialister og på grund af projektets kaliber, anbefaler vi at gøre markedsføringsmaterialet så professionelt, gennemarbejdet og transparent som muligt, så det omdanner potentiel boligsøgende til seriøse og interesserede leads.

Ved at gøre dette støtter vi både ejendomsmægleren, kunden og de potentielle beboere. For i stedet for at bruge tid på at besvare alle mulige spørgsmål, skal ejendomsmæglerens rolle være at give den sidste klarhed og specificering, inden de hjælper med at vælge den rette lejlighed.

Alle andre spørgsmål og bekymringer – fra udsigter og solens vandring til placering af skabe og køkkenløsninger – er visualiseret og besvaret i markedsføringsmaterialet. Efter vores erfaring giver dette den bedste mulighed for at sælge – og sælge hurtigt.

Og det gjorde vi.

transparent_4-3.png

Visuel identitet

Arkitekturen på Kronløbsøen er unik. Øen rejser sig fra havet som en monolit, mens kysten synker dybt ned i vandet.

Som en efterligning af denne bevægelse rejser logoet sig som en klippe og falder som kysten. De forskudte former i den visuelle identitet er inspireret af arkitektens visioner og bygningens forskudte horisontale formationer.

Farvepaletten er inspireret af de nordiske nuancer på de danske kystlinjer og klitter: de lyse limegrå og okkergule nuancer fra Møns Klint. De grønne toner fra træerne og planterne. Omgivet af det dybblå vand.

DimensionDesign-Kronloebsoeen-visuel-identitet-fonte
DimensionDesign-Kronloebsoeen-visuel-identitet-logo
DimensionDesign-Kronloebsoeen-visuel-identitet-farver
DimensionDesign-Kronloebsoeen-visuel-identitet-grafik

Vi laver detaljerede 3D-visualiseringer, fordi det er svært at vælge. Og vi ved, at troværdige og detaljerede visualiseringer gør det lettere. Lettere at forstå. Lettere at fjerne tvivl, og lettere at vælge en lejlighed, der endnu ikke er bygget.

På Kronløbsøen har vi lagt vægt på det unikke – øen og vandet – og fremhæver følelsen af at bo på dette storslåede sted hver dag. Visualiseringerne fremhæver den 360-graders vandudsigt og de eksklusive lejligheder i detaljer.

Samtidig viser vi også lejlighederne mod nord, hvor skyggerne måske er lange om eftermiddagen, fordi vi aldrig skjuler noget. I stedet tror vi på at skabe det fulde billede, der besvarer alle spørgsmål og omdanner folk fra potentielle til faktiske leads.

Website

Vores arbejde giver perfekt klarhed og fjerner tvivl. Derfor besvarer hjemmesiden alt om Kronløbsøen og er samtidig meget intuitiv og nem at navigere, så besøgende selv kan udforske øen.

Med det interaktive område- og boligvælger kan de dreje hele øen 360 grader rundt, se alle lejlighederne, følge soldiagram for hele dagen og alle årstider, og endda undersøge de ‘dårlige’ vinkler. Og vores køkkenkonfigurator gør det muligt at tilpasse køkkenet på stedet.

Denne strategi gør hjemmesiden til et afgørende værktøj for ejendomsmægleren, da han og køberne kan udforske øen virtuelt og se lejlighederne, før de overhovedet er bygget.

På den måde fjerner vi effektivt bekymringer, besvarer spørgsmål og giver køberne den nødvendige viden og klarhed. Derfor kan ejendomsmægleren i stedet for at finde al information selv fokusere på sin primære styrke: det fysiske møde med potentielle beboere og vejlede dem i de vigtige sidste beslutninger inden valg af lejlighed.

transparent_4-3.png

Printet medie

For at efterligne de forskudte, horisontale formationer i bygningerne, den rå finish fra murstenene og den ekstraordinære kvalitet af Kronløbsøen, er alle brochurer trykt på ucoated papir. Dette skaber en struktureret, næsten grov overflade med en tydelig taktil fornemmelse af eksklusivitet.

Alle brochurer er også tilgængelige som e-papir på hjemmesiden, så de er lette at bladre igennem.

DimensionDesign-Kronloebsoeen-Tryksag-1
DimensionDesign-Kronloebsoeen-Tryksag-2

Outdoor og showroom

Showroomet med udsigt over byggepladsen er afgørende for at give interesserede købere både fakta og følelsen af stedet og hjælpe dem med at føle sig tryggere i deres valg. Her, i samarbejde med ejendomsmægleren, lavede vi udstillinger og plakater for at illustrere bygningerne samt touchskærme, der viser visualiseringerne, den visuelle identitet og køkkenkonfiguratoren. 

transparent_4-3.png

We add dimensions to remove uncertainties

Et tilstrækkeligt og præcist beslutningsgrundlag er afgørende, når man sælger et projekt som Kronløbsøen, der endnu ikke er bygget. Derfor er formålet med vores strategiske arbejde at fjerne usikkerhed og tvivl. På Kronløbsøen opnår vi dette ved at skabe troværdige og stærke synergier mellem hjemmesiden, det interaktive område- og boligvælger og markedsføringsmaterialet.

Interesseret?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig snarest.

DA-Kontakt