Fortkaj

København

Samarbejdspartner

By & Havn, PensionDanmark og Nordkranen

Services

Analyse, research & strategi / koncept & visuel identitet / website / interaktiv boligvælger / tekstforfatning & kernefortælling / brochure / plantegninger / 3D-visualisering & animation / outdoor & showroom

Placering

Nordhavn, København, Danmark

Making people long to belong

At fortælle historien om en unik bygning i et konkurrencepræget miljø kræver fokus på, hvad der adskiller dette særlige sted. Dette var tilfældet for Fortkaj, en boligbygning af nogle af landets betydningsfulde udviklere, beliggende i et område med stærk brandingværdi og intens konkurrence.

Kunden kom til os for at få deres bygning virkelig synlig. Vi identificerede stedets unikke karakter og skabte en stærk visuel identitet for dem, så de modigt skiller sig ud, samtidig med at de passer ind.

We add dimension to evoke emotions

Med Fortkaj tilføjede vi virkelig dimension for at vække følelser. Fordi kraften i fortælling og en stærk visuel identitet rammer de kommende hjemme-ejere lige i hjertet.

Projektet Fortkaj var udsolgt længe før færdiggørelsen. Det fik kunden til fuldt ud at anerkende værdien af en enestående visuel identitet. Og den fundamentale forskel det gør, når en stærk visuel identitet grundigt anvendes på alle elementer af et projekt: fra hjemmesiden, de trykte medier, 2D tegninger til 3D-visualiseringer. Dette gør Fortkaj til et projekt, der fremhæver kraften i en stærk visuel identitet.

The power of storytelling

For at forstå fuldt ud, hvad der gjorde rummet unikt, dykkede vi ned i interviews, research og byggepladsbesøg. Vi ønskede at identificere de karakteristiske træk ved Fortkaj og beliggenheden Nordhavn. Vores fortælling pegede på arven fra den industrielle havn og den historiske betydning af røde murstensbygninger i nabolaget. Henvisninger til den berømte arkitekt Kay Fisker var tydelige. Alt i alt peger dette på nøgleordene ‘klassisk’ og ‘dansk’.

Det centrale koncept og den visuelle identitet bygger på disse nøglekarakteristika, som konsekvent blev anvendt på alle former for medier og indhold.

Visuel identitet

Når det kommer til Fortkaj, stammer farveskemaet fra de omkringliggende karakteristiske røde murstensbygninger; en egenskab der gjorde Fortkaj til en del af dens nabolag og arv. Navnet Fortkaj kan opdeles i “fort” og “kaj”. Ved at kombinere tre ikoner, der symboliserer “fort”, “kaj” og “arkitektur”, blev logoet designet til at antyde styrkerne ved dette specifikke projekt og dets placering.

transparent_4-3.png
Fortkaj_GIF_600x410_ID3.jpg
Fortkaj_GIF_600x410_ID4.jpg

Vi lod Fortkaj skille sig ud i 3D-visualiseringerne ved at anvende den primære karakteristik af farven rød. På denne måde blev følelser vækket ved at bruge den røde farve fra den karakteristiske murstensfacade, som blev afspejlet i indretningen og hjemmestylingen. Den varme hygge i lejlighederne blev understreget hele vejen igennem. Vores visualiseringer fortalte historien om, at når du flytter herhen, får du virkelig lov til at høre til.

Website og strategi

Hjemmesiden for Fortkaj er fyldt med både fortælling og fakta. Den interaktive boligvælger fjerner tvivlen. Her kan potentielle købere få klarhed over, hvor deres fremtidige hjem er placeret i bygningen. Den interaktive boligvælger er et værdifuldt værktøj til at få fakta på plads og besvare spørgsmål. Dette gør det til et enklere valg at investere i en lejlighed, der på dette tidspunkt endnu ikke eksisterer. Samtidig gør visuelle historier og fantasi-vækende tekster den kommende hjemmeejer længselsfuld efter at høre til i Nordhavnen kvarteret, virkelig visualiserende, hvordan det vil føles at bo her.

“Når du flytter hertil, bliver du del af noget”.

Printet medie

Vi vækker drømme ved at skabe oplevelser og vække sanserne. Det trykte medie til Fortkaj var et eksklusivt magasin, der subtilt insisterede på, at Fortkaj simpelthen er et niveau bedre end konkurrenterne. Når man holder magasinet i hænderne, fortæller vægten af publikationen en taktil historie om høj kvalitet. Offsettryk og tekstilomslaget med limet hvid, tung pap med prægning på forsiden illustrerer, hvordan hvert eneste detalje er blevet omhyggeligt udvalgt for at understrege Fortkajs unikke karakter.

transparent_4-3.png
transparent_4-3.png

2D tegninger

Vi fjerner tvivlen. 2D-tegninger med en høj grad af detaljer gjorde fremtiden håndgribelig. Fakta hjælper med at få folk til at føle sig oplyst.

Interesseret?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig snarest.

DA-Kontakt