Menu

3D Visualiseringer

 

Hos Dimension Design er vores kernekompetence 3D-visualiseringer. Vi arbejder for forskellige kunder med forskellige ønsker og behov i forhold til 3D-visualisering. Nogle ønsker at sælge et boligprojekt inden byggeriet er opført med fotorealistiske stemningsbilleder, mens andre ønsker, af taktiske årsager, at få illustreret deres projekt eller byggeri på en mere grafisk og ikke bindende facon, da projektet måske er under udarbejdelse, og der endnu ikke er truffet endelig beslutning omkring materialer, udformning, etc. Vi forstår, at arkitektens arbejde er en proces, og at kontinuerlig dialog derfor er essentielt, for at sikre et resultatet, der stemmer overens med arkitektens forventninger.

 

 

Dimension Design er en oplagt sparringspartner og ekstern ressource – helt fra den spæde ide til færdigt projekt. Vi kan fortolke og omsætte arkitektens visioner og ideer til stemningsfyldte 3D-visualiseringer og illustrationer, så de unikke arkitektoniske aspekter får lov at manifestere sig. Desuden anerkender vi vigtigheden af at fremhæve specifikke elementer i et givent projekt så arkitektens særegne præg fremstår så tydeligt som muligt. I er altid velkomne til at bruge os som den ekstra ressource, der hjælper med at udvikle projektet og fortælle hele historien visuelt.

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Showreel 2018/2019

Tak til vores mange samarbejdspartnere for et spændende 2018.

Husk lyd og stor skærm!

”Fordi Dimension Design er specialiserede inden for boligprojekter, så ved de, hvad der virker, og hvad der ikke gør. Derfor er man helt tryg og tør at lade dem løbe med bolden. Det ved vi de kan, fordi vi har arbejdet sammen med dem på flere projekter”.


Bjarne Husted, projektchef, A. Enggaard A/S

Arkitektkonkurrencer & visualiseringer

Dimension Design fungerer som arkitektfirmaernes eksterne 3D-tegnestue og kan være sparringspartner på både design og konceptudvikling. Her skaber vi stemningsfulde 3D-illustrationer og animationer, som fremviser konceptet både indbydende og lækkert. Samtidig har vi mange års erfaring med arkitektkonkurrencer og er i stand til at fortolke og byde ind med visuelle idéer på projektet.

Nogle gange kan det være en fordel at gøre lidt ekstra ud af 3D-billederne til arkitektkonkurrencerne. Vi har mange års erfaring som ekstern ressource for arkitekttegnestuerne, og kan derfor sikre en ukompliceret og sikker proces fra start til slut.

“Vi oplever, at processen altid fungerer optimalt når vi samarbejder med Dimension Design. De er altid fleksible og omstillingsparate, og kan arbejde inden for stramme deadlines. Det gør dem til en vigtig ekstra ressource for os.”

 

Arkitektfirmaet Luplau & Poulsen

Animation

Vi er i stand til at løse alt fra simple flyveture rundt om en bygning til detaljerede videoer inde i byggeriet. Derudover kan vi i en video vise dagens gang omkring dit byggeri og hvordan solens lysindfald vil ændres i takt med tiden går. Det giver dig mulighed for at vise din målgruppe, hvordan solens stråler lyser rummene op om dagen og i takt med, at den går ned, bliver der plads til terrassehygge med tændte lanterner. Så brug video til at gøre det lettere for din målgruppe at kunne se sig selv i dit byggeri.

Alpevillaerne i Gug
Alpevillaerne i Gug
Mads Peter Veiby
Jessens Mole
Jessens Mole
ES Ejendomme
V-Husene
V-Husene
A. Enggaard

Fotomontage – Kameramatch

Fotomontage, kameramatch eller fotomatch - kært barn har mange navne, men teknikken er den samme. Vores 3D-billeder er altid præcise og teknisk korrekte, og kan være en stor hjælp i forhold til godkendelse hos eksempelvis teknisk forvaltning.

Dimension_Design_Raadhusgaarden_Laban_Arkitekter

”For os er design altid et centralt omdrejningspunkt for udvikling af vores projekter, hvorfor valg af 3D-leverandør er super vigtigt. Dimension Design forstod vigtigheden af at få ejendommens karakter og personlighed frem i 3D-materialet".

 

Maria Brunander Vøgg, adm. direktør, COPI Group