Kongebro Huset

Sønderborg

Samarbejdspartner

A. Enggaard A/S

Services

Analyse, research & strategi / koncept & visuel identitet / webiste / interaktiv boligvælger / tekstforfatning & kernefortælling / brochure / plantegninger / interiørstyling / 3D-visualisering / animation / udendørs

Placering

Sønderborg, Danmark

Bringing spaces and places to life

Det eksklusive boligprojekt Kongebro Huset er det første af sin slags i Sønderborg; både for byen og for kunden. I starten havde kunden stor bekymring som nye aktører i området. For at afhjælpe dette havde de brug for, at vi kunne tilbyde den allerbedste service til potentielle beboere ved at skabe en salgsprospekt med et endnu mere ambitiøst niveau af information og service, end hvad der kunne forventes af et projekt af denne størrelse.

Stedets branding skulle skille sig ud, både visuelt og i detaljerne i fortællingen. Identiteten af Kongebro Huset skulle være let at afkode og efterlade et indtryk. Beviset på konceptet kom i form af alle 28 lejligheder, der blev solgt på bare to måneder. Det skete længe inden, Kongebro Huset blev bygget.

We add dimension to bring spaces and places to life

I tæt samarbejde med udvikleren og mægleren lykkedes det os at sikre en yderst effektiv salgsproces. Dimension Design formåede succesfuldt at illustrere for potentielle beboere, hvad de købte ind på. Både på atmosfærens niveau og på de faktuelle aspekter af projektet. Hvordan vil det føles at bo i Kongebro Huset? Dette blev gjort gennem fotorealistiske visualiseringer i overensstemmelse med en visuel identitet og stærk fortælling, der omhyggeligt adresserede målgruppen.

Vores arbejde eliminerede den type tøven, som kommende beboere måske har, når de vælger et nyt hjem. På denne måde var de i stand til at træffe en informeret beslutning. Denne høje informationsniveau skaber sikkerhed for beboerne, så de kan træffe en beslutning hurtigere og med en bedre mavefornemmelse.

Visuel identitet

Den visuelle identitet er baseret på nogle væsentlige træk ved Kongebro Huset: beliggenheden af bygningen bogstaveligt talt lige ved vandkanten i Sønderborg sammen med måden, hvorpå arkitektonisk design succesfuldt indrammer denne udsigt og udnytter det pragtfulde lys på stedet. Disse var nøgletræk i at få rummet til at leve op. Kongebro Huset nyder godt af følelsen af at bo på kanten af vandet. Som om vandet næsten flyder ind i stuen. Pay-off’et “På kanten af vandet” antydede både beliggenheden og den moderne, kantede arkitektur og nyhedsværdien af bygningen i området.

2021.08.21 ID KomgebroHuset grafik #3
2021.08.21 ID KomgebroHuset grafik #2
2021.08.21 ID KomgebroHuset grafik #1
2021.08.21 ID KomgebroHuset grafik #4

Interiørstyling

Vi designede en interiørstyling, der sigtede specifikt mod at fange målgruppens opmærksomhed. Hver interiørstyling lavet af Dimension Design er naturligt tilpasset den visuelle identitet og den centrale fortælling i et givet projekt for at sikre, at alle typer kommunikation fortæller den samme historie.

“Det er ret unikt for dette sted, at det føles som om vandet næsten flyder ind i stuen.”

– Arkitektet Klaus Toustrup, CF Møller

Refleksionerne af vandet og det distinkte lys skabte en baggrund for at skabe billeder med en betydningsfuld atmosfære, samtidig med at de harmonisk matcher designet. Vinklerne er valgt, så vandet ser særligt tæt på ud. På denne måde får vi seeren til at føle, hvordan det ville være at stå der på kanten af vandet. Kongebro Huset er et eksempel på, hvordan vi arbejder med at tilføje dimension for at vække følelser.

Website

Vores primære opgave med hjemmesiden var at forsikre besøgende om alle fordelene ved at bo i Kongebro Huset. Dette både i form af engagerende og troværdig fortælling. Men især også med smukke fotorealistiske visualiseringer, der understreger en atmosfære, samtidig med at de viser projektet så tæt på virkeligheden som muligt. At formidle, hvordan det ville føles at bo her – at sidde på balkonerne tæt på vandet. Hensigten var at lokke besøgende til at tage et nærmere kig på den interaktive lejlighedsvælger for at udforske tilgængelige lejligheder, prispunkter for lejligheder og mere. Rejsen gik fra at skabe forbindelse til følelser, skabe en atmosfærefølelse og til historier og fakta om stedet. Alt dette sammen med relevante henvisninger og CTA’er på hjemmesiden lokkede til yderligere undersøgelse og potentiel handling.

Printet medie

Det trykte materiale bestod af et magasin med glossy print af 3D-visualiseringerne, hvor de fleste fortalte historien om at være på kanten af vandet. Forsiden er mat karton med de ikoniske bølger fra Kongebro Huset-logoet præget for en taktil oplevelse. Der blev tilføjet et højt informationsniveau i form af separate trykte kort og tegninger af lejlighederne.

2021.08.24 - Kongebro Huset tryksag 1300x900 #1
2021.08.24 - Kongebro Huset tryksag 1300x900 #2

Interesseret?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig snarest.

DA-Kontakt