Menu

Som at være der selv

Virtual Reality

VR / 360-graders fremvisning / Salgsværktøj / VR-briller / VR-App / VR-film / VR-oplevelser / Realtids-VR

Det helt åbenlyse problem med at sælge lejligheder, der endnu ikke er bygget er, at køberen ikke kan se, hvad han køber. Og det er jo ikke en lille investering, der er tale om, når det gælder boligkøb. Derfor er VR helt uundværlig i projektsalg. Med VR kan din køber bevæge sig rundt i sin kommende lejlighed, se alle rum, få en fornemmelse af lysindfald og blive inspireret til indretning. Det sætter virkelig fut under boligdrømmene. Samtidig er det en sjov oplevelse og et virkelig godt salgsværktøj til mægleren. 

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Styret VR

Vi tror på kommunikation, der opleves snarere end læses.

Vores tilgang til al teknologi er, at hvis vi ikke kan finde det på markedet, så opfinder vi det selv… vi har jo kompetencerne i huset. Sådan blev vores VR-App; GoVR til, og den er ret smart. Du downloader appen til en tablet eller smartphone og herigennem kan du så styre det indhold, som din køber præsenteres for.

Du bestemmer, hvad dine kunder ser og i hvilken rækkefølge. Som en genial detalje så kan du vise både Hr. og Fru Boligkøber den samme VR-oplevelse på samme tid og bagved opsamles der værdiful data om, hvad køberne bedst kan lide, så du løbende kan forbedre din salgsproces. Og det hele styres via et interface, som naturligvis matcher designet fra marketingmaterialerne med logo og det hele.

Kontakt Thomas Münster for mere information

Sælg et hjem med VR

 

Er der nogen bedre måde at sælge et boligprojekt på, der stadig er et hul i jorden, end ved at bruge VR? Ved salget af lejlighedsbygningen Siloen i Aalborg fremviste A. Enggaard fire forskellige lejlighedstyper via VR, og det var ligesom at gå rundt i et hjem klar til indflytning. Et imponerende og et uforligneligt salgsargument.

Det er en meget bedre oplevelse med VR-brillerne på, men her kan du få en fornemmelse af VR-oplevelsen...