Menu

Vind med video

Film og TV-reklame

Video / Film / Reklamefilm / SoMe-film / Videoannoncering /3D-film / Animation / VR-film

Det er et uomtvisteligt faktum, at video har førertrøjen, når det gælder online content, og film vinder til stadighed mere og mere indpas overalt. Selv den gode gamle TV-reklame kan opnå resultater, som anden annoncering ikke kan. Og det er logisk.

Videofilm giver et øjeblikkeligt stemningsbillede, er sammensat på en måde, der skaber overskuelighed over projektet, kan sige meget på kort tid og engagerer på en måde, som det skrevne ord ikke kan hamle op med.

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Filmfakta

 

  • Youtube er den andenstørste søgemaskine efter google og har én milliard brugere
  • Vi forstår øjeblikkeligt 95% af indholdet i en film versus 10% af en tekst
  • Video genererer 1200% flere shares end tekst og billede i kombination
  • Engagementet på Facebook stiger med 33% ved brug af film
  • Video på websites øger trafikken med 55%
  • Vi afkoder billeder 60.000 gange hurtigere end tekst
  • Vi skal udsættes for et budskab 7 gange, før vi husker det og her er video ideel for gentagelse, da vi gerne ser videoer flere gange.

Indholdet der kan bruges overalt

Det snedige ved film er, at vi for det første kan bruge det 3D-materiale – altså visualiseringerne, som vi allerede har lavet til din marketingpakke. Det kan vi kombinere med droneskud af området og eventuelt kombinere de to, så vi lægger 3D-bygninger ind i dronefilmen, så køber kan se, hvordan området vil tage sig ud. Vi kan skabe meget indhold med få optagelser, købe os til stemningsbilleder og kombinere det med statements og eventuelt musik og derved tale direkte til boligdrømmen. Desuden kan vi lave flere versioner, uden at det koster det blege.

En film kan ligge på dit website – måske uden lyd med logo i toppen, for at skabe den umiddelbare stemning med de samme, man entrerer websitet. Den kan med stor fordel bruges på de sociale medier og sikre, at annoncerne bliver markant stærkere (og derved billigere). Den kan bruges som TV-reklame på lokalstationen med kæmpe succes og så kan den også være en fin kickstarter til et åbenhusarrangement.

Film er vejen frem – og sådan er det.

Uffe Bengaard

Kontakt Uffe Bengaard for mere information