Menu

VR sætter skub i salget!

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

 

Sælger du boliger i opførelsesfasen?
Så fjern usikkerheden hos køberen med VR.

Du kender til udfordringen: Du skal sælge en bolig, der ikke er bygget endnu. For køberne er det en stor beslutning fyldt med usikkerhed – for dem er det ikke blot et hus eller en lejlighed, men deres kommende hjem, hvorfra de skal opleve livets gang. Så hjælp dem lidt på vej ved at fjerne noget af usikkerheden.

I videoen nedenfor sætter vi fokus på projektet Seatower, der som et af de første i Danmark brugte VR til projektsalg. Vi har snakket med både sælger og køber og spurgt dem, hvilken forskel det gjorde for dem at kunne opleve boligen i VR.

 

 

Projektet Seatower består af et boligtårn med 49 lejligheder i 12 etager og er dermed det højeste byggeri i Frederikshavn – og med dets placering ud til vandet har alle lejligheder vandudsigt fra 1. sal og op. Da byggeriet stod klar til overdragelse, var der kun 3 af de 49 lejligheder tilbage!

Spørger du udvikler, kan de bl.a. takke VR for deres succes med projektet så tidligt i processen.

 

 

” (…) Når det er udsigtslejligheder så skal man illustrere over for kunderne, hvorfor de skal købe eksempelvis 8. sal i stedet for 2. sal og der havde vi jo en opgave med det, da vi ikke havde bygget det. Og derfor lavede vi en aftale med Dimension Design om at få lavet nogle VR-briller, hvor man kunne illustrere udsigten.

(..) Forskellen fra at bruge VR kontra ikke at bruge VR tror jeg er, at man har mulighed for at sælge langt flere boliger i opførselsfasen, fordi man kan vise det inden byggeriet er helt færdigt”

Otto Stavad, Beach House A/S

 

 

Både udvikler og køber er enige: at se lejlighederne i VR inden opførslen har en kæmpe effekt!
For sælger kan VR hjælpe med at sælge boligerne tidligt i processen. For køber var VR medvirkende til, at de blev mere sikre i deres valg af etage og mere sikre på deres valg. Og for de købere, der har mulighed for tilvalg, ligesom i Seatower, kan køberne få et indtryk af, om de vil beholde standardinventar eller lave nogle tilvalg. For denne køber betød VR-oplevelsen, at de kunne opleve, hvordan alle elementer ville se ud i samspil. I dette tilfælde betød det at køber ønskede noget kontrast til alt det hvide og derfor fik tilføjet nogle farver i køkkenet.

VR technologien udvikler sig konstant og brugscenarierne med den. De seneste briller fra Oculus er både rig på technologi og muligheder, samtidigt med, at de er det prisbevidste valg. Nu har du mulighed for at GÅ rundt i lejlighederne og brillerne er komplet lejningsfrie. Følelsen er nu så tæt på virkeligheden, som vi kan lave den med kombinationen af 3D og VR. 

Vi tager gerne en uforpligtende snak om, hvordan Dimension Design kan hjælpe dig med salget af dit projekt - og selvfølgelig må du også prøve VR-brillerne. Ring til Thomas på 2759 59303 for at aftale nærmere.

 

 

"Det var en rigtig god oplevelse. VR var med til at fjerne noget af vores indre usikkerhed.
Det sælger godt - lad mig sige det sådan."

Lars Flensted Möller, Køber

 

Thomas Münster

Kontakt Thomas Münster for mere information