Menu

3D sætter produkter i rette kontekst

Brug virtuelle showrooms og optimer dit markedsføringsmateriale.

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

 

Dine produkter fortjener at blive vist i den rigtige kontekst.
Med 3D har du muligheden - helt uden et photo shoot!

 

En stor produktportefølje med mange anvendelsesmuligheder kan kræve mange dages arbejde for at få det rette markedsføringsmateriale. Når du digitaliserer dine produkter, åbner der sig helt nye muligheder. Du er ikke længere begrænset af vejr, geografi, scener, brugsscenarier, statister eller lignende. Kun din fantasi sætter grænsen.

Dansk Lydisolering leverer støjdæmpende og lydisolerende løsninger til private og erhverv, men det kan være svært og tidskrævende at udstille alle produkter i hver deres tiltænkte anvendelsesscenarie. Sammen har vi skabt et unikt sæt markedsføringsmateriale, som netop viser produkterne fra deres bedste side.

 

 

” Jeg fik god sparring fra start til slut, der resulterede i et samlet bedre resultat.
Jeg ser virksomheden har større kapacitet og know how end jeg forventede.

Bertel Bording, Dansk Lydisolering A/S

 

 

Vi laver fotorealitiske 3D visualiseringer, hvilket gør det svært at se forskel på virkelighed og 3D. Derfor er dette værktøj den oplagte mulighed, når dine produkter skal iscenesættes. 

Dansk Lydisolering har mange forskellige typer produkter, som alle har til formål at forbedre akustikken, støjdæmpe eller lydisolere. Denne type produkter kan bruges i mange forskellige sammenhænge, hvilket kan give en udfordring når der skal udarbejdes markedsføringsmateriale. 

Ved at digitalisere dine produkter, undgår du udgifter til store showrooms og photo shoots som både kræver mange timers arbejde, folk og lokationer. Vi kan skabe de 3D miljøer, som dine produkter er tiltænkt og fotografere dem virtuelt til brug i din videre markedsføring.

 

 

"Jeg fik en masse brugebare billeder jeg kan bruge i min markedsføringer af vores nye produkter til vores kunder, så de lettere kan realiserer produkterne/løsningerne for sig i deres firma. "

Bertel Bording, Dansk Lydisolering A/S

 

 

Digitalisering af dine produkter, er første skridt i udviklingen af din marketingsværktøjskasse. Herfra kan du skabe animation og videoer til brug i digital annoncering på bl.a. Google Display og Facebook/Instragram. Du kan lave konfiguratorer, så dine kunder kan customisere deres ordrer, så de passer lige netop til deres behov. Du kan sågar udvikle virtuelle miljøer (show rooms), så dine kunder kan opleve dine produkter virtuelt ved hjælp af VR. 

VR technologien udvikler sig konstant og brugscenarierne med den. De seneste briller fra Oculus er både rig på technologi og muligheder, samtidigt med, at de er det prisbevidste valg. Nu har du mulighed for at GÅ rundt i dine virtuelle showrooms og brillerne er komplet lejningsfrie. Følelsen er nu så tæt på virkeligheden, som vi kan lave den med kombinationen af 3D og VR. 

Vi tager gerne en uforpligtende snak om, hvordan Dimension Design kan hjælpe dig og din virksomhed - og selvfølgelig må du også prøve VR-brillerne. Ring til Thomas på 2759 59303 for at aftale nærmere.

 

Thomas Münster

Kontakt Thomas Münster for mere information