Menu

BOLIGPROJEKTER SOLGT FRA TEGNEBRÆTTET

Full Service

3D modellers - Arkitekter - Cross Media Managers - Projektledere - Key Account Managers
Konstruktører - 3D Artists - Stylister - Strateger - Tekstforfattere - Programmører - Animatorer
Designere - Konceptudviklere - Art Directors - Grafiske designere
alt du har brug for...

 

 

Undgå kaos, tidsrøvere og et ressourcekrævende virvar af interessenter.

Hos Dimension Design har du alle kompetencer til rådighed med ét kontaktpunkt i front. Vi ved ikke blot, hvordan man sælger en bygning, vi har også konceptualiseret og effektiviseret vejen dertil.

Når vi siger marketing, så gælder det alle former for præsentationer, for alle typer medier, gennem alle former for teknologier til alle platforme – vi ved, hvad der sælger dit projekt.

 

Kontakt os allerede i dag

Showreel 2018/2019

Tak til vores mange samarbejdspartnere for et spændende 2018.

Husk lyd og stor skærm!

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Strategi

 

Identitetsudvikling / Koncept / Design / Marketingstrategi / Analyse / Målgrupper / Logo / USP'er

 

Identiteten af dit projekt er nøglen til succes. Vi skal finde kernen og sjælen i din specifikke bygning og målgruppe, hvis vi skal gøre os bemærket i denne verden med så mange muligheder. Dette er uden tvivl den mest afgørende del i at lykkes i et konkurrencepræget marked - og selvfølgelig at holde sig til planen.

Før det faktiske indhold bliver produceret, begynder vi at høste alle tilgængelige relevante oplysninger og informationer fra dig og dine partnere, såsom arkitekter, web, historie og interviews. Med andre ord, RESEARCH! Vi starter også planlægningen af projektet i detaljer og introducerer dig til holdet, som vil sørge for, at dit projekt kommer til at shine.

Vi foretager en grundig analyse af det indsamlede og tilgængelige materiale, før vi starter processen med at skabe en unik identitet. Du og dine partnere vil spille en central rolle i udformningen af denne identitet, da du har vigtige oplysninger om projektet, som ingen andre har - nemlig, hvad er den drøm og værdi, vi skal have målgruppen til at identificere sig med og købe ind på.

 

 

Under identitetsprocessen definerer vi det visuelle udtryk og design, way of speech, logo, målgruppe, unikke salgsparametre, web- og brochure designforslag. I projekter med 3D-visualiseringer definerer vi desuden styling af indvendige billeder i overensstemmelse med USP'er og målgruppen samt udvælger kameravinkler. Vi introducerer dig endda til vores foreslåede marketingstrategi, som sikrer, at dit festfyrværkeri bliver vist til potentielle målgruppen - og ikke bare ligger i skuffen.


Dette er første gang, at dit projekt kommer til live i begrænset form, med nøjagtig nok inspiration og indsigt til at beslutte, om Dimension Design er din betroede partner til at bringe dit projekt i markedet. Det indeholder også den estimerede tidsplan for at gøre alle vores drømme til virkelighed.


Når vi har bevist vores værd og du føler dig tryg sammen med os, begynder vi på næste trin - at skabe content!

Læs mere om strategiens dicipliner nedenfor

Koncept & Identitet
Koncept & Identitet
Jessens Mole
Marketingstrategi
Marketingstrategi
Skejbyen - Aarhus
Case Story
Case Story
A. Enggaard - Siloen

Content

 

3D Visualisering / Branding video / Animation / Fotos / Tekstforfatning / Plantegninger / VR

 

Efter mange års erfaring med markedsføring af boligprojekter, ved vi hvilke kneb der skal til for at skabe opmærksomhed. Med strategien på plads, kan vi nu begynde at generere indhold til de medier og kanaler, vi har identificeret som bedst egnede til at nå målgruppen.

Vi leger ofte med nye spændende værktøjer, såsom VR, som skaber en helt unik oplevelse af endnu ikke færdigbyggede drømme.

 

Tekstforfatning

Et billede siger mere end 1.000 ord, så vælg dine ord med omhu. Den levende og skarpe tekst er saltet til dit æg – der skal ikke meget til, men det gør hele forskellen. Vi har ordforrådet til at krydre dit projekt.

 

 

3D-visualisering

Boligprojektets helt store udfordring er, at det skal sælges, før det kan vises. Løsningen er 3D, og 3D-visualiseringer er vores kernekompetence. Det handler ikke kun om faktuel gengivelse, af det der kommer, men også om at sælge boligdrømmen – stemninger, closeups, strukturer og materialer, stil og indretning afstemt til målgruppen og situationer, som man ville elske at se sig selv i.

 

 

Branding video

Effekten af en branding video om dit boligprojekt er til at tage og føle på. TV-reklamer lever længere i folks bevidsthed, skaber størst volumen i salget, leverer det største bidrag til bundlinjen, og du får din investering seks gange igen, hvilket er langt bedre end kampagnernes Return On Investment på tilbudsaviser, outdoor og printmedier.

Læs mere om tekstforfatning, 3D-Visualiseringer og branding videoer nedenfor.

Tekstforfatning
Tekstforfatning
De velvalgte ords magt
3D Visualiseringer
3D Visualiseringer
Alt er muligt!
Branding Video
Branding Video
Sæt liv i drømmen

Medie

 

Brochure / Web / SoMe / PR / Events / TV

 

Mulighederne er mange, men valgene skal tages ud fra projektets strategi! Dit projekts specifikke målgruppe bliver nysgerrige, når vi vælger at benytte os af de helt rigtige medier.

Det er ikke altid de samme værktøjer vi gør brug af. Nogen gange er det ikke nødvendigt med en brochure, andre gange skal branding videoen ud og leve på TV. Det kommer an på ambitionsniveau, målgruppe, produkt og krav til tomgang.

 

Brochure & print

Du skal ikke undervurdere værdien af print, selvom det er én af dine ældre salgskammerater. Offline materialer er dine dør-til-dør-salgsrepræsentanter. De holder salgsprocessen i gang, når de ligger på bordet ved siden af nøglerne hjemme i privaten.

 

 

Websites

Høj brugervenlighed, nem navigation og et imponerende design er alfa omega. Hvis dit website signalerer seriøsitet, brugerkendskab og æstetisk flair, så er vejen banet for salg. og vice versa…

 

Virtual Reality

Effekten af VR er ikke til at tage fejl af. En fuld fremvisning af en lejlighed, der først bliver bygget om 6 måneder… det er bare smart. Punktum. Imponér potentielle købere med en VR-rundvisning, der er så virkelighedstro, at de vil flytte ind i morgen.

Et udpluk af mange muligheder

Brochure
Brochure
Effekten af trykt materiale
Websites
Websites
Det uvurderlige førstehåndsindtryk
Virtual Reality
Virtual Reality
Et værktøj ulig andre

Eksekvering

 

Trykt annoncering / Digital annoncering / PR / 

Dit fyrværkeri er ikke noget værd, hvis der ikke er nogen som ser det. Vi skal gøre opmærksom på dit projekt og os selv, så vi udsætter målgruppen for de muligheder som netop dit projekt tilbyder.


Ofte er dette trin en løbende proces, og økonomien er baseret på marketingstrategien, annonceringsbudgetter, ambitionsniveau og projektstrategien.

 

Vi skaber værdi med digital annoncering