Menu

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

V-husene

 

A.Enggaard

Identitet / Koncept / Website / 3D-visualiseringer / Brochure

På Østre Havn i Aalborg, også kaldet ´lille Manhattan´, går det stærkt. Den attraktive placering tæt på hav og by og storbystemningen der præger området, tiltrækker folk i alle aldre.


V-husene er endnu et spændende boligprojekt, hvor vi fik lov til at stå for al markedsføring relateret til de to tårne, der nu har fået navnene V-husene baseret ud fra deres look fra oven, hvor de ligner to V´er. Derudover har vi udarbejdet 3D-visualiseringer, Virtual Reality, grafik, retning, stemning for projektet og selvfølgelig selve markedsføringsmaterialet.


For at finde det helt rette look og stemning i det visuelle udtryk er der taget udgangspunkt i området omkring V-husene og selve bygningerne. Som de andre bygninger og boligprojekter i området, er også V-husene bygget op omkring de tre primære materialer: beton, mursten og stål. Og disse materialer, de arkitektoniske træk på bygningen og belægningen på Stjernepladsen har tilsammen dannet fundamentet for V-husenes visuelle udtryk.

Med en stemningsfyldt film kickstartes drømmene på et spiltsekund. Med teknikker som time laps og 3D tracking kommer projektet til live, og maler et fortryllende billede af beliggenhed og nærmiljø.