Menu

Digital markedsføring virker
- 74 % stigning i udlejning

Tirsbæk Bakker

Facebook annoncering / Markedsføring / Strategi / Hjemmesider / AdWords / Interaktive værktøjer / Billeder / Film

Dit nytårskrudt er intet værd, hvis ingen ser det! Det var også tilfældet i Tirsbæk Bakker, hvor udlejningen af de moderne og attraktive boliger, opført af Juulsbjerg Ejendomme, stod mere eller mindre stille. Et naturskønt område med udsigt til både skov og vand er bare ikke altid nok.

www.tirsbaekbakker.dk - www.juulsbjerg-ejendomme.dk

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

5,6% CTR - 588 klik - kun 500 DKK
– det er 0,78 kr. pr. klik!

Det går ikke altid nemt med udlejning af boliger - det måtte Juulsbjerg Ejendomme sande i Tirsbæk Bakker. Med Facebook annoncering fik de vendt en kedelige situation til succes!

Du er hurtigt i gang med annoncering på Facebook. Det er nemlig billigt at afprøve og effekten ses hurtigt. I denne sag oversteg resultaterne forventningerne markant.

Nøglen til succesen på Facebook er et segmenteret publikum og de tilgængelige data på dette medie er svær at hamle op med. 

Undervejs i dine kampagner bliver dataen kun bedre - den næste kampagne rammer derfor mere præcist næste gang du sætter en kampagne i søen.

Vi er ikke i tvivl om, at indsatsen på Facebook har båret frugt. En stigning på 74% i udlejning over en priode på kun 4 måneder lyver ikke! Men en kombineret digital annoncering på tværs af medier har endu større effekt og vi anbefaler altid en samlet indsats og strategi. Denne kampagnen kostede kun 3.000 kr, så det virker helt skørt ikke at afprøve mulighederne i dit næste projekt.

Juulsbjerg Ejendommes huse i Tirsbæk Bakker taler for sig selv...

Thomas Münster

Kontakt Thomas Münster for mere information