Menu

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Siloen Aalborg


A. Enggaard 

Koncept / Identitet / VR / Website / 3D-visualiseringer

Et prestigefyldt boligprojekt fortjener absolut førsteklasses markedsføring, hvor der er tænkt over detaljen, kræset for kvaliteten, og hvor den røde tråd er vævet ind i alle materialer. Siloen Aalborg har A. Enggaard som bygherre, Thorkild Kristensen som ejendomsmægler og Dimension Design som kommunikationsrådgiver – et effektivt samarbejde med ét fælles mål: Et helstøbt projekt af høj kaliber.

Med en eftertragtet placering, i et område med kant og høj konkurrence og med en mangfoldig målgruppe kræver Siloen Aalborg en stærk identitet og en ambitiøs marketingstrategi. Og det var præcis det, de fik.

Ta’ en tour på: www.siloen-aalborg.dk

”Man skal ikke undervurdere betydningen af en gennemført markedsføring. Selv det fedeste boligprojekt sælger ikke sig selv, hvis ingen kender til det – og hvis det, køberne ser, er seriøst og gennemført, så er der etableret tillid til projektet allerede inden, vi har snakket med dem”.


Per Severinsen, ejendomsmægler med speciale i projektsalg, Thorkild Kristensen Ejendomsmæglerfirmaet

Effektiv proces
– verdensklasse resultat

Selvom projektet er omfattende og kræver markedsføring på den store klinge, så er det ikke ensbetydende med, at det er en dyr, krævende og langhåret proces. Det handler om erfaring, kendskab til målgrupperne, kendskab til faldgruber og et solidt team af kompetente folk, der ikke tænker på andet end det succesfulde projektsalg, de skarpeste 3D-visualiseringer og at gøre det bedre end sidst – bedre end de andre – bedre end de selv troede muligt.

En dedikation der munder ud i intet mindre end en vovet identitet skræddersyet til området og projektet, et imponerende website med interaktiv boligvælger, præsentation af hele fire lejlighedstyper udvalgt efter fire forskellige målgrupper, 52 VR-visninger, 70 3D-visualiseringer, et reklamespot, 360-graders VR-oplevelse, opslag til sociale medier og PR og en lækker 100-siders brochure.

Og succeskriteriet er opfyldt – A. Enggaard og Thorkild Kristensen Ejendomsmæglerfirmaet får alt fra identitet, koncept og totalleverance af alle materialer til alle platforme uden at skulle trækkes igennem et utal af opkald, møder og godkendelsesprocesser.

”Fordi Dimension Design er specialiserede inden for boligprojekter, så ved de, hvad der virker, og hvad der ikke gør. Derfor er man helt tryg og tør at lade dem løbe med bolden. Det ved vi de kan, fordi vi har arbejdet sammen med dem på flere projekter”.


Bjarne Husted, projektchef, A. Enggaard A/S