Menu

På toppen af Aalborg...

Parkbyen i Aalborg

 

Søren Enggaard

Identitet / Koncept / Website / Boligvælger / Kernefortælling / Tekstforfatning / 3D-visualiseringer / Outdoor / 2D Tegningsmateriale / Brochure / Plantegninger / Digital markedsføring

 

 

Her på toppen af Aalborg med kort afstand til det summende centrum, højt til himlen og natur i baghaven ligger Parkbyen – forbundet med naturen på byens højeste punkt. Parkbyen er designet af de prisvindende arkitekter TRANSFORM, som også står bag renoveringen af KUNSTEN Museum of Modern Art Aalborg.

Søren Enggaard A/S er efterhånden en kendt samarbejdspartner af huset, og vi er taknemmelige over at deres valg endnu engang er faldet på os.

Selvom Parkbyen har en fantastisk udsigt, grønne områder og nem adgang til motorvejen, så gik salget ikke helt som forventet. Derfor har vi løbende opdateret hjemmesiden med brugeren i fokus, ligesom vi har målrettet markedsføring på sociale medier.

Se mere om projektet her: www.parkbyen.dk

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Området byder på alle faciliteter, som det moderne menneske kan ønske sig; indkøb, institutioner, uddannelse, grønne omgivelser og offentlig transport lige uden for døren. Parkbyen har det hele.

Arkitekterne har bevidst valgt at arbejde med en type tegl, som harmonerer med stedets historie og fortæller historien videre.

Parkbyen tilbyder smukke rammer om det gode liv. Natur og by på toppen af Aalborg.