Menu

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Jessens Mole – Svendborg


ES Ejendomme

VR / Website / Brochure / Stemningsfilm / Visualiseringer / Interaktiv boligvælger

I Svendborg byder fremtiden på 37 lækre lejligheder med en absolut ekstraordinær placering og udsigt. Jessens Mole på Svendborg havn er et unikt boligprojekt, da området har været omdrejningspunkt for en del debat i byen. Det handler om balancen mellem det, der var og det, der skal komme. Den maritime arv og områdets autentiske stemning skal bevares, men der skal være plads til udvikling og innovative tiltag. En sådan debat skal imødekommes og besvares i marketingmaterialerne – for der er virkelig tænkt over detaljen, når det gælder Jessens Mole-byggeriet.

Besøg www.jessensmole.dk

"Vi bygger i Svendborg, fordi vi har veneration for stedet. Dét skal komme til udtryk i markedsføringen, hvilket Dimension Design har formået til fulde"

Sten Klarskov, Direktør i ES Ejendomme

Det er drømmen, du skal sælge

Naturligvis skal alle detaljer være på plads, og alle fakta skal være korrekte. Faktisk er grundpræmissen for al visualiseringsarbejde ærlighed og eliminering af den ‘katten i sækken’-følelse, der opstår, når det gælder developerprojekter. Men Jessens Mole bliver 37 drømmeboliger for de heldige få, der får lov til at bo her, og det er den drøm, der skal sælge projektet. Derfor er der fokus på stemning, på stil, på detaljen og på det liv, der kan leves her.

10 reserverede på 3 timer

“Man må sige, at vi er kommet godt i gang. Vi har jo overhovedet ikke kunnet reklamere for boligerne på forhånd, og vi har heller ikke haft dem på vores hjemmeside. Så det er i første omgang mest folk fra interesselisten hos ES Ejendomme, der har stået klar til at sikre sig en bolig. […] Der er jo investeret i digital rundvisning med 3D-briller i fem af lejlighederne, og det er guld værd. Det er en fantastisk oplevelse”, siger ejendomsmægler Lars Lyster Nielsen.

Læs artiklen fra Fyens.dk

"Vi er meget tilfredse med marketingmaterialet og samarbejdet med Dimension Design. De forstår, at det er summen af enkeltdelene, der skaber den samlede fortælling om Jessen Mole – en fortælling der virkelig yder projektet retfærdighed"

Sten Klarskov, Direktør ES Ejendomme

0

Eksteriørbilleder

0

VR-positioner

0

Interiørbilleder