Menu

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Fjordtårnet i Nørresundby


A. Enggaard

VR / Website / Brochure / Reklamespot / Bannere / Interaktiv boligvælger

Med Fjordtårnet beviser A. Enggaard og Thorkild Kristensen Ejendomsmæglerfirmaet et tårnhøjt ambitionsniveau. Udlandet har længe dikteret, at VR er vejen frem, så det er vejen, de går. Med 3D kan du se en lejlighed, der endnu ikke er bygget, men med VR kan du gå rundt i den, fornemme finesserne i dit fremtidige hjem og komme tvivlen til livs – og det er jo det projektsalg handler om.

Se mere på: www.fjordtaarnet.dk

“Flere kunder har udtalt, at oplevelsen med VR er meget livagtig og enormt virkelighedstro. Det gør dem mere trygge, når de skal træffe beslutninger om deres eventuelle fremtidige bolig, hvilket er en helt fantastisk mulighed for både køber og mægler”.

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, projektsalg

Bliv fundet og
dæk behovet

VR kan ikke stå alene – der skal komme nogle og prøve brillerne, før det virker. Det ved både A. Enggaard og Thorkild Kristensen Ejendomsmæglerfirmaet. Derfor er de gået hele vejen med website, der er både informativt og fascinerende, et reklamespot til tv og sociale medier og en fuldfed brochure – det hele spækket med 3D-visualiseringer. Når du går VR-vejen, kan du få visualiseringer i en kvalitet og et antal som tidligere har været helt utopisk.

Ultimativ udsigt
fortjener ultimativ
markedsføring

Fjordtårnet ligger direkte over for spritfabrikken – og kender du Aalborg, så kender du den placering og ved, at bedre bliver det ikke. Fjord, solnedgang, havnefront med lyst fra byen, liv fra broen – uanset vejr er udsigten formidabel og i evig forandring.

Hvis du som A. Enggard har et så exceptionelt flot produkt – så vis det rigtigt! Investeringssegmentet køber uanset hvad, skeptikeren køber definitivt ikke ubeset, men tvivleren – det største segment af dem alle, han lader sig overbevise, hvis tvivlen imødekommes og elimineres. Det gør den med VR.

“Vi har oplevet meget positiv respons, og flere har givet udtryk for at man med Virtual Reality får et meget bedre billede af den færdige lejlighed, sammenlignet med andet salgsmateriale. I forhold til netop projektsalg er dette en stor force, da det kan være svært at forestille sig, hvordan den færdige bolig kommer til at tage sig ud“.

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, projektsalg

0

Eksteriørbilleder

0

VR-positioner

0

Interiørbilleder