Menu

Storytelling, der kan mærkes

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Cibes

 

Billeder / Reklame / Film

Cibes blev så inspirerede af deres nye 3D visualiseringer, at de valgte at bygge videre på dem i en film. Her var det vigtigt at få skabt en film, som ikke er den typiske reklamefilm, men som fortæller en historie bygget op omkring produktet, så man diskret får vist det frem fra sin allerbedste side og får præsenteret de drømme, produktet kan hjælpe med at indfri.

Filmen for Cibes er en blanding af 3D og rigtige optagelser. Omgivelserne er bygget ud fra de 3D visualiseringer, Cibes allerede havde fået. Når 3D visualiseringerne allerede er lavet, er det nemlig hurtigt at lave dem om til en video. Næste skridt var at skuespillerne, der er på billederne, også skulle filmes til brug i videoen. Det skete på en white screen og ingen af deres omgivelser i filmen var altså til stede! Da skuespillerne var blevet fritlagt kunne de implementeres i 3D-omgivelserne.

 

Sådan gik det altså til, at Cibes fik en video, der kombinerer 3D og realfilm, og som illustrerer et liv, som mange af os drømmer om. En video, der fortæller en historie er et fantastisk udgangspunkt for et samarbejde med dine kunder fordi de er underholdt og forbinder din virksomhed med den positive oplevelse, det er at se filmen. Og den gode historie får dem til at ville se den igen og igen.