Menu

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

CAMP111


Copenhagen Property Investments

3D-visualiseringer / Indretningskoncept / Styling / VR

I de fleste tilfælde, når man arbejder med projektsalg, er byggeriet og måske endda hele området nyopført. Selvom det naturligvis er virkelig skønt at flytte ind i en bygning, hvor alt er nyt, kan man dog godt savne den charme og sjæl, man forbinder med ældre byggerier. Den københavnske ejendomsudvikler COPI Group har på fornemste vis formået at kombinere begge dele, da størstedelen af deres projekter består af totalrenoveringer af nogle af de mest hippe og fornemme adresser i København.

”For os er design altid et centralt omdrejningspunkt for udvikling af vores projekter, hvorfor valg af 3D-leverandør er super vigtigt. Dimension Design forstod vigtigheden af at få ejendommens karakter og personlighed frem i 3D-materialet".

 

Maria Brunander Vøgg, adm. direktør, COPI Group

God smag sælger

Studieboliger skaber måske ikke associationer til Bo Bedre og high-end design, men indretning og styling er faktisk afgørende for et boligprojekt med en ung målgruppe. Det har COPI fuldt ud forstået og prioriterer stemningen i billederne højt. Vi har skabt et gennemtænkt indretningskoncept, som har resulteret i målrettet styling, der skaber den rette atmosfære, trækker boligens bedste features frem og taler til drømmen om et fashionabelt studieliv i hjertet af København.

"Den kreative proces er meget vigtig, og det gælder for 3D-udvikleren, at han/hun forstår vores designtankegang for projektet. Udtrykket og stemning er essentiel, og det er mere en fornemmelse og kreativ sansning. Her synes vi, at Dimension Design klart skilte sig ud i markedet". 

Maria Brunander Vøgg, adm. direktør, COPI Group